VSM 52 8053 naar werkplaats Apeldoorn; 29-03-2009

In de afgelopen periode is de locploeg in Beekbergen druk geweest met het kaal maken van de 52 8053. Deze machine was hard toe aan een frisse verflaag. Nadat de loc in Beekbergen vele malen is gewassen en ontvet, zijn de eerste delen al in de coating gezet. Afgelopen week is de locomotief overgebracht naar Werkplaats Apeldoorn, alwaar de machine deze week compleet geschilderd zal worden.

In Apeldoorn stonden de WR2855 en 'Oostenrijker' B272. Beiden rijtuigen zijn in de afgelopen week teruggekomen naar Beekbergen. Het interieur van de B272 zal daar verder afgebouwd worden. De WR2855 zal binnenkort weer teruggaan naar werkplaats Apeldoorn.

In de werkplaats in Apeldoorn wordt vanaf 6 april begonnen met het leggen van een nieuwe betonnen vloer. Ook zal een nieuw middenspoor gelegd worden in de loods, zodat er drie binnensporen beschikbaar zijn. Voor meer nieuws over deze verbouwing in Apeldoorn, houd deze website in de gaten.

   

Foto's: Arnold Willemsen

Ander nieuws:

Een stoomtrein huren? Dat kan!

Huur eens een stoomtreinUw eigen stoomtrein
Er zijn veel redenen om een trein te huren. U wilt met uw personeel een uitstapje maken, of u wilt van uw huwelijk een onvergetelijke en romantische dag maken. Voor gelegenheden als deze, of voor bijvoorbeeld een jubileum of zilveren bruiloft kan onze stoomtrein als decor en vervoermiddel dienen. Lees verder...