Een dinerrit op volle snelheid; 11-06-2010

Bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij is het ook mogelijk om een diesel- of stoomtrein te huren. Wij kunnen u een compleet arrangement aanbieden op onze eigen lijn, maar ook op het hoofdnet.

Op donderdag 10 juni reed de 23 076 met de luxe restauratierijtuigen een dinerrit van Amsterdam CS naar Utrecht CS via Den Haag Hollands Spoor. De organisatie had ervoor gekozen om een 6-gangendiner te nuttigen in de Wagon-Lits rijtuigen van de VSM.

De lege trein reed in het begin van de middag weg uit Beekbergen en ging via Dieren, Arnhem en Utrecht CS naar de Watergraafsmeer. Daar werd de 23'er opnieuw voorzien van vers water. Daarna werden de gasten opgehaald op Amsterdam CS. De dinerrit ging via onder andere Haarlem, Den Haag Hollands Spoor en Rotterdam naar Utrecht CS. Aldaar ging de stoomtrein weer leeg verder, in het donker, naar Beekbergen via onder andere Amersfoort en Apeldoorn.

Wilt u ook een diesel- of stoomtrein huren? Kijk dan op stoomtrein.com, zodat wij u ook kunnen verwelkomen in onze stoomtrein voor een onvergetelijke dag

Foto: Remco Pollé
Foto: Remco Pollé
   
Foto: Eelco Koppelaar
Foto: Eelco Koppelaar

Ander nieuws:

Een stoomtrein huren? Dat kan!

Huur eens een stoomtreinUw eigen stoomtrein
Er zijn veel redenen om een trein te huren. U wilt met uw personeel een uitstapje maken, of u wilt van uw huwelijk een onvergetelijke en romantische dag maken. Voor gelegenheden als deze, of voor bijvoorbeeld een jubileum of zilveren bruiloft kan onze stoomtrein als decor en vervoermiddel dienen. Lees verder...