Make-A-Wish-Day met Dinand en Wendy van Dijk bij de VSM; 16-05-2013

© Omroep Gelderland

Op Make-A-Wish-Day werden door heel Nederland wensen vervuld van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Wensen variërend van een jongetje van vier die wil beleven hoe het is om brandweerman te zijn tot een meisje van dertien die een echte reporter wil zijn.

Dinand leeft met een functiebeperking die hem aan de rolstoel kluistert, en Dinand is gek van stoomtreinen. Via de stichting “Doe een wens Nederland” werd hij vandaag (16 mei) aangenaam verrast. De vrijwilligers van VSM brachten hiervoor een van hun paradepaardjes onder stoom. Deze reed een exclusieve trein voor Dinand tussen Beekbergen en Eerbeek. Hij mocht zelfs een deel van de reis op de stoomlocomotief mee, voor hem was dit een van de hoogtepunten.

Een ander hoogtepunt was de komst van Wendy van Dijk, zij kwam per helikopter en limousine naar Station Loenen. Wendy overhandigde hem een cadeaubon waarmee hij en zijn hele gezin de avonturen van Thomas de Stoomlocomotief mag komen bijwonen die op 7, 8 en 9 juni bij de VSM plaatsvinden.

Hieronder een korte foto-impressie.

   

Foto's: Remco Pollé

Ander nieuws: