Stationsgebouw geopend door Apeldoornse Burgemeester; 30-06-2013

Op donderdagmiddag 20 juni werd het nieuwe stationsgebouw in Beekbergen feestelijk geopend, voor de VSM kwam hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling.

De genodigden werden per stoomtrein vanuit Apeldoorn opgehaald. Bij aankomst in Beekbergen werd door drs. J.C.G.M. Berends (burgemeester van Apeldoorn) de officiële openingshandeling verricht, het onthullen van het naambord aan de voorgevel van het stationsgebouw. Eenmaal binnen werden door de heer M. Geurts (voorzitter Stichting VSM) en de burgemeester toespraken gehouden.

Aansluitend werd het stationsgebouw bezichtigd en konden de genodigden een rondrit maken met een historische autobus van de SVA (Stichting Veteraan Autobussen). Deze rondrit voerde langs alle deelnemers van het VSM arrangement "Historisch rondje Veluwe". Aan het eind van deze middag vertrok de stoomtrein weer richting Apeldoorn en genoten de genodigden, met een hapje en een drankje, van het uitzicht.

Hieronder kunt u enkele foto's bekijken vanaf het begin van de bouw tot aan de officiële opening van het stationsgebouw.

Foto: Remco Pollé
Foto: Remco Pollé
Foto: Remco Pollé
     
Foto: Jonneke Groenewold
Foto: Jonneke Groenewold
Foto: Jonneke Groenewold
     
Foto: Remco Pollé
Foto: Coen Hesp
Foto: Remco Pollé

 
Tekst: Remco Pollé

Ander nieuws: