Paasritten & Paasbrunchrit druk bezocht; 26-04-2011

De VSM heeft het rijseizoen succesvol geopend met de traditionele Paasritten. Op eerste en tweede Paasdag reed de VSM een middagrit van Apeldoorn naar Eerbeek en terug. Op de heenweg werd in Beekbergen een half uur gestopt, waardoor de reizigers de gelegenheid hadden om het Museumstoomdepot te verkennen. De 23 076 werd, onder grote belangstelling, in het depot voorzien van kolen en water en er kon even op de bok bij de stoker en de machinist gekeken worden. De pas geschilderde Oostenrijkers vormden samen met de 23 076 een prachtige trein.

Na het grote succes van vorig jaar, organiseerde de VSM ook dit jaar weer een paasbrunchrit. Via de VSM-webwinkel waren alle zitplaatsen snel verkocht. Op het perron in Beekbergen werden de gasten ontvangen en naar hun tafel geleid. De VSM cateringploeg heeft een waar kunststukje laten zien. De gasten, van jong tot oud, hebben kunnen genieten van een heerlijk buffet tijdens hun reis.

Op Moederdag (8 mei) en Vaderdag (19 juni) organiseert de VSM wederom een brunchrit. Klik hier om naar onze webwinkel te gaan.

Foto: Sander Clarisse
Foto: Remco Pollé
   
Foto: Casper Lindenburg
Foto: Remco Pollé

Ander nieuws: