Paasritten & eerste brunchrit druk bezocht; 14-04-2009

De VSM heeft haar rijseizoen succesvol geopend met haar traditionele Paasritten. Op eerste en tweede Paasdag reed de VSM een middagrit van Apeldoorn naar Eerbeek en terug. Op de heenweg werd in Beekbergen drie kwartier gehalteerd, waardoor de reizigers de gelegenheid hadden om het VSM-museumstoomdepot te verkennen. Aan de hand van een plattegrond konden de bezoekers een idee krijgen van het stoomdepot uit vroeger tijden. De stoomlocomotief werd, onder grote belangstelling, in het depot voorzien van kolen en water en er kon even op de bok bij de stoker en de machinist gekeken worden. De pas geschilderde 52 8053 stond te pronken en werd gedraaid op de draaischijf.

Brunchrit
Voor het eerst organiseerde de VSM zelf een brunchrit. Via de VSM-webwinkel waren alle zitplaatsen snel verkocht. Op het perron in Beekbergen werden de gasten ontvangen en werden zij naar hun tafel geleid. De VSM cateringploeg heeft daar een waar kunststukje laten zien. De gasten, van jong tot oud, hebben kunnen genieten van een heerlijk buffet, tijdens de reis van Beekbergen naar Eerbeek en via Apeldoorn weer naar Beekbergen.

Op Moederdag (10 mei) organiseert de VSM wederom een brunchrit. Via onze webwinkel kunnen kaarten gereserveerd worden.

     
     
     

Foto's: Pascal Pasman

Ander nieuws:

Een stoomtrein huren? Dat kan!

Huur eens een stoomtreinUw eigen stoomtrein
Er zijn veel redenen om een trein te huren. U wilt met uw personeel een uitstapje maken, of u wilt van uw huwelijk een onvergetelijke en romantische dag maken. Voor gelegenheden als deze, of voor bijvoorbeeld een jubileum of zilveren bruiloft kan onze stoomtrein als decor en vervoermiddel dienen. Lees verder...