Nieuwe VSM Promotiestand; 06-06-2015

Tijden veranderen en de VSM veranderd mee. Zo is de VSM tegenwoordig steeds vaker op (bedrijfs)beurzen en evenementen aanwezig om zichzelf te promoten en uitleg te geven wat de mogelijkheden zijn om een trein te huren voor een eigen feest of evenement. Al enkele jaren werd dit gedaan met een kraam en een grote banner. In de loop der tijd ontstond vanuit het marketing- en promotieteam de wens naar een meer professionele, mobiele en compacte beursstand te gaan.

Hiervoor heeft de VSM contact gezocht met Expo Display Service, en hebben wij een bezoekje gebracht bij hun showroom in Apeldoorn. Met uitleg bij de verschillende systemen en hun expertise is gekeken welke oplossing het beste bij het wensenlijstje van de VSM pastte. Dit heeft geresulteerd in een mooie pop-up beurswand met een rolkoffer/balie die in bijna iedere auto is te vervoeren en binnen 10 minuten op de locatie kan worden op- en afgebouwd. Mits er niet te veel wind staat is het systeem zelfs buiten te gebruiken. Hiermee heeft de VSM de beschikking over een mooie stand waarmee wij ons goed kunnen presenteren.

Wij zijn dan ook Expo Display Service erg dankbaar voor het meedenken en realiseren van deze geweldig mooie promotiestand. We verwachten jaren met plezier gebruik te kunnen maken van deze stand.

Foto: Eelco Koppelaar

 
Tekst: Eelco Koppelaar

Ander nieuws: