De "Sinterklaas-Pepernoten-Express" groot succes; 26-11-2011

Op zaterdag 26 november ging de VSM met heel veel kinderen (en hun ouders) met onze culinaire blauwe rijtuigenstam op pad om samen met Sinterklaas en een heleboel Pieten heerlijke pannenkoeken te eten.

Dit jaar ging het wel goed! Vorig jaar ging het aan het begin van de reis al meteen helemaal mis, een van de Pieten gaf het vertreksignaal aan de machinist en deze vertrok zonder Sinterklaas! Gelukkig bleef Sinterklaas dit jaar niet achter op het perron in Beekbergen.
Nadat de Sint een rondje door de trein had gemaakt was het tijd om het pannenkoekenbuffet te openen. Even later kwam de trein aan in Eerbeek. Hier reed de locomotief naar de andere zijde van de trein en kreeg iedereen even de tijd om de benen te strekken op het perron. Daarna begon de reis terug naar Beekbergen. Onderweg kreeg ieder kind van Sinterklaas nog een cadeautje, aan de blije gezichten te zien had Sinterklaas precies de juiste dingen uitgezocht. Aangekomen in Beekbergen werd er door Sinterklaas afscheid genomen van de kinderen en was het voor iedereen weer tijd om naar huis te gaan.

Vooraf had Sinterklaas ons een aantal kleurplaten gestuurd om een kleurwedstrijd mee te houden. De winnaars hiervan worden binnenkort bekendgemaakt. Eerst moeten alle ingeleverde tekeningen nog even bekeken worden door de Kleurplatenpiet.

Binnenkort is er een uitgebreider foto verslag te vinden op de fotopagina!

     
     

 
Tekst en foto's: Remco Pollé

Ander nieuws: