De VSM stoomt ook in de zomer, 04-07-2011

De 23 076 op weg naar Apeldoorn

Ook deze zomer kunt u bij de VSM van verschillende arrangementen (in combinatie met de stoomtrein) gebruik maken, zoals een ritje met een historische bus, varen over de IJssel en een bezoek aan het Museumstoomdepot.
Let op!Kijkt u vooral goed in de rijdagenkalender wanneer u van een arrangement gebruik kunt maken!
De stoomtrein rijdt in de periode van maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus elke doordeweekse dag, dus niet in het weekend. In deze periode rijden wij niet iedere dag naar Dieren, op sommige dagen rijden we maar tot Eerbeek!

Veluwe-Bus-Boemel
De Veluwe-Bus-Boemel rijdt elke dinsdag, woensdag en donderdag van 19 juli t/m 18 augustus.
In aansluiting op de stoomtrein rijdt een historische autobus van de Stichting Veteraan Autobussen. De bustocht begint op het station van de stoomtrein in Beekbergen. De bus brengt u naar verschillende historische bezienswaardigheden in de omgeving. Lees verder...

Veluwe-IJssel-Boemel
De Veluwe-IJssel-Boemel vaart elke doordeweekse ochtend van 19 juli t/m 18 augustus met uitzondering van 22 juli en 12 augustus.
De Veluwe bekijken vanuit de stoomtrein van de VSM, nostalgisch reizend van Apeldoorn naar Dieren. Daar stapt u over van spoor op water en vaart u van Dieren over de kronkelende IJssel naar de historische stad Zutphen, zeker een bezoek waard. Het prachtige rondje wordt compleet met de NS-boemeltrein van Zutphen naar Apeldoorn die ieder half uur vanuit Zutphen vertrekt. Lees verder...
Bekijk ook het bericht onderaan deze pagina!

Stoomdepot
Tijdens iedere rijdag van de VSM kunt u gebruikt maken van dit arrangement. Let op: Kijk goed in de dienstregeling wanneer er 30 minuten wordt gestopt in Beekbergen. Op de dagen dat de stoomtrein naar Dieren rijdt is dit arrangement alleen tijdens de middagrit mogelijk!
Reizen met de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij betekent in een andere tijd en dus een andere wereld zijn! Tijdens uw stoomreis vanaf Apeldoorn krijgt u bij station Beekbergen alle gelegenheid om, aan de hand van een uitgebreide plattegrond, het interessante stoomdepot van de VSM te bezoeken. Lees verder...

Zie voor andere rijdagen, dienstregeling en tarieven elders op deze website.

Wij wensen u alvast een goede reis!

Met stoom de zomer door!Gaat u deze zomer mee met de stoomtrein?
LET OP!!!

Reist u een deze dagen met de stoomtrein van de VSM? Lees dan onderstaande informatie door, voordat u zich terug waant in de tijd van vroeger.

Kortingsbon blad SPOOR
Heeft u een kortingsbon uit het blad SPOOR en heeft u vrij vervoer bij de NS? Laat u dan, bij voorkeur, uw arrangement Veluwe-IJssel-Boemel beginnen in Zutphen. U vaart dan met een salonboot naar Dieren. Aangekomen in Dieren stapt u over op de stoomtrein naar Apeldoorn. Vanaf Apeldoorn reist u dan weer verder met de NS.
U vindt de salonboot aan de IJsselkade in Zutphen. De boot zal om 10:00 uit Zutphen vertrekken richting Dieren, u komt dan om 13:37 aan op het NS-station Apeldoorn.
Als u in het bezit bent van een kortingsbon uit het blad SPOOR, vrij vervoer bij NS heeft èn u begint in Zutphen met het arrangement Veluwe-IJssel-Boemel, dan bieden wij u op de salonboot een gratis kop koffie aan!

Wij zien u deze zomer graag terug op de stoomtrein van de Veluwe!

Ander nieuws:

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws?
Abonneer u dan nu op onze RSS Feed: