De VSM-Sinterklaas-Pepernoten-Express; 19-10-2012

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn in november weer in ons land en dat gaat de VSM natuurlijk vieren. Naast het reizen met de stoomboot is Sinterklaas ook gek op onze stoomtreinen.
Op zaterdag 24 november komt Sinterklaas met een heleboel Pieten naar de stoomtrein van de VSM om samen met jullie heerlijke pannenkoeken te eten.

In Beekbergen staat Sinterklaas al op jullie te wachten totdat de Pieten de trein klaar hebben gezet. Denk jij dat de Pieten alles op tijd klaar hebben en zouden ze er geen pepernoten bende van maken? Jij kan de Pieten helpen om alles op tijd klaar te maken!

De machinist trekt aan de stoomfluit, we kunnen vertrekken voor een reis vanuit Beekbergen naar Eerbeek. Tijdens de rit over de Veluwe kunnen jullie samen met Sinterklaas en de Pieten genieten van een pannenkoekenbuffet. Let tijdens de rit goed op, want de Pieten zetten alles op z'n kop!
Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen maar gezellig pannenkoeken eten, hij neemt voor ieder kind ook nog een verrassing mee uit Spanje.

Reserveer direct voor deze stoomrit! De Sinterklaas-Pepernoten-Express zal op zaterdag 24 november vertrekken om 11:00 en 15:00 vanaf station Beekbergen. Reserveren is mogelijk via onze webwinkel.
Naast ons arrangement met pannenkoeken is het ook mogelijk om mee te gaan zonder pannenkoeken te eten, hiervoor zijn enkele plaatsen beschikbaar in één van onze luxe zitrijtuigen. Uiteraard komen Sinterklaas en Zwarte Piet op bezoek en delen zij pepernoten uit.

Let op:
Reserveren voor deze rit is verplicht, reserveer zo spoedig mogelijk want vol=vol.
Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje, informeer naar de mogelijkheden.

 
Tekst: Saskia Al en Remco Pollé
Foto's: Remco Pollé

Ander nieuws: