Halloween-Griezel-Express
Een ware horror belevenis op de Koningslijn is uitverkocht!

Bij de treinreis van de Halloween-Griezel-Express is niets zoals het lijkt. Met het invallen van de schemer komt Herr Hoff - de vloek van de VSM - samen met andere duistere figuren tot leven. De weerloze reizigers van de vorige editie van de Griezel-Express hebben meerdere trauma's opgelopen, wat er precies is gebeurd is nog altijd een raadsel. Tijdens deze editie reist u mee in één van onze zitrijtuigen om te genieten van deze bloedstollende reis.

Plotseling komt de stoomtrein tot stilstand op het verlaten station van Loenen. Loenen is omgetoverd tot een spookstation, gaat het u lukken om na afloop van de route door dit spookstation en omliggende weilanden weer in de trein te stappen om terug te keren naar uw beginstation?

U kunt dit jaar op zaterdag 27 oktober mee in deze horrortrein om de griezel-uitdaging aan te gaan. Als dat maar goed afloopt!

Opstaplocaties en vertrektijden

U kunt starten op het NS-station in Apeldoorn of op het Museumstation Beekbergen. De aankomsttijden zijn een prognose, dit arrangement kan uitlopen.

Opstaplocatie Apeldoorn: Vertrektijd 18:45, aankomsttijd circa 22:30.
Opstaplocatie Beekbergen: Vertrektijd 18:00 of 19:10, aankomsttijd circa 22:00.

Belangrijke informatie

Voordat u gaat reserveren willen wij u op de volgende punten wijzen:

  1. Deelname geschiedt geheel op eigen risico;
  2. Voor het bezoek aan het spookstation raden wij u aan uw kleding af te stemmen met de weersomstandigheden, daarnaast adviseren wij het dragen van stevige schoenen;
  3. Deelname aan de Griezel-Express raden wij af voor mensen die moeilijk ter been zijn, last hebben van flitslichten, rugklachten hebben, lijden aan hartkwalen of zwanger zijn. Indien u twijfelt, neem dan vooraf contact met ons op via halloween@stoomtrein.org;
  4. Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, voor kinderen t/m 16 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht.

Tarieven

Halloween-Griezel-Express  
Volwassenen (adviesleeftijd 14 jaar en ouder) € 19,50

Reserveer nu!Het evenement is uitverkocht

Voor dit arrangement is reserveren verplicht, reserveren is niet meer mogelijk.

Sfeerimpressie

Dit arrangement is ook te boeken als bedrijfsuitje, informeer naar de mogelijkheden via halloween@stoomtrein.org.

- Gegevens onder voorbehoud -