VSM Mobiele AppDe VSM Mobiele App

Vol trots presenteren wij de "VSM Mobiele App". Deze applicatie is te bekijken via elk medium waarmee u toegang heeft tot internet, zoals bijvoorbeeld een smartphone, een Ipad of gewoon via uw computer.

Ook de VSM moet zo nu en dan mee gaan met de tijd van de moderne technieken. Maar wat zijn de mogelijkheden binnen deze App?

Stoomdepot informatie
U kunt tijdens uw rondwandeling over het Museumstoomdepot meer gegevens opzoeken over onze stoom- en diesellocomotieven.
Bijvoorbeeld, u staat naast de 23 071, u voert het nummer in in de App (zonder spatie of letters). Er verschijnt daarna informatie over de geschiedenis van deze loc, u kunt een foto’s bekijken en u vindt een lijst met technische eigenschappen.

Digitale ansichtkaart
Tijdens uw reis met de VSM kunt u een digitale ansichtkaart versturen naar familie of vrienden. Deze ansichtkaart kan worden verstuurd via een mailtje of u plaatst de ansichtkaart op uw Twitter-profiel. U kunt de ansichtkaart ook opslaan op uw telefoon zodat u de ansichtkaart bijvoorbeeld via WhatsApp kan versturen.

Omgevingsinformatie
U stoomt met de VSM over de Veluwe, u kijkt uit het raam van het rijtuig... Er is veel te zien, maar veel bijzondere dingen ontgaan u. U kunt verschillende bezienswaardigheden terugvinden in de App.
De trein staat stil op één van de stations op de spoorlijn Apeldoorn-Dieren. In de App kunt u informatie vinden over het station, maar ook over het dorpje zelf.
Wanneer de stoomtrein rijdt volgens de groene of blauwe dienstregeling kunt u in de App zien waar de stoomtrein ongeveer rijdt.

Zoek de verschillen
Een leuk spelletje voor jong én oud, zoek de verschillen tussen de foto in de App en de werkelijkheid. Op de kaart is te zien bij welk foto-punt u in de buurt bent zodat u zich alvast klaar kunt maken om vanuit de trein het verschil te zien.

VSM Mobiele AppDe VSM Mobiele App is te bekijken via www.stoomtrein.org/app. Sla deze link op onder uw favorieten zodat u de VSM Mobiele App altijd binnen handbereik heeft.

LET OP, de VSM Mobiele App draait momenteel nog als proefversie. Wij zijn momenteel nog druk bezig om de App te verbeteren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Media

 

VSM Mobiele App