Groene dienstregeling

De dienstregeling van de stoomtrein:

Tarieven

Voor 2018 gelden de volgende tarieven voor de stoomtrein:

- In de VSM trein en in het stationsgebouw in Beekbergen is het mogelijk om met PIN te betalen.
- In de trein is een rolstoellift aanwezig. Deze is niet te gebruiken in Eerbeek en Halte Immenbergweg.
- In de trein rijdt een restauratierijtuig mee.
- Bij alle stations is een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Kaartjes

Reserveren voor de groene dienstregeling is niet noodzakelijk, dagkaarten kunt u daarentegen wel vooraf bestellen via onze online kaartjeswinkel. U kunt uw dagkaarten ook op de dag zelf bij de conducteur van de stoomtrein of op het stationsgebouw in Beekbergen kopen.

Parkeren

In Apeldoorn kunt u parkeren op de P&R-terrein (Q-park) naast het VSM perron aan de Laan van Mensenrechten (achterzijde van het station). Als VSM-reiziger betaalt u een gereduceerd tarief van €8,00. Bij de conducteur in de stoomtrein koopt u een uitrijkaart (waardebon), zolang de voorraad strekt.

  1. Bij het inrijden heeft u een bankpas nodig, na het invoeren van deze kaart gaat de boom open (u ontvangt geen parkeerbon).
  2. Bij het uitrijden houdt u eerst de waardekaart die u bij de VSM heeft gekocht voor de barcodelezer, op het scherm verschijnt een mededeling dat de korting is geaccepteerd. Vervolgens steekt u de door u gebruikte pas (waarmee u binnen bent gereden) in de kaartlezer, de boom gaat voor u open.
  3. Wilt u bij het uitrijden meer informatie, druk dan op de HELP-knop van de parkeerzuil. Bovenstaande instructie kunt u hier visueel terugkijken.
Bij de andere stations is er parkeergelegenheid op de openbare weg nabij het station (gratis).

 

Vaderdag-Lunch-ExpressMogelijk arrangement:
"Vaderdag-Lunch-Express"

Een heerlijke uitgebreide lunch met een historisch tintje op Vaderdag

Op deze zondag (Vaderdag) rijdt de VSM met een stoomtrein over de Veluwe, in deze trein zal een origineel Wagon-Lits rijtuig uit 1927 meerijden. Tijdens deze reis over een deel van de spoorlijn tussen Apeldoorn en Dieren, kunt u in ons Wagon-Lits rijtuig genieten van een heerlijke lunch.

Reserveren
Voor dit arrangement is reserveren verplicht, reserveren is binnenkort mogelijk via de kaartjeswinkel.

- Gegevens onder voorbehoud -

Rijdagen


Mogelijke arrangementen

Tijdens de groene dienstregeling biedt de VSM het volgende arrangement aan:

Beleef het Museumstation

Met stoom naar het MuseumstationReizen met de VSM betekent stappen in een andere wereld! Tijdens uw stoomreis krijgt u bij het Museumstation Beekbergen alle gelegenheid om, aan de hand van een uitgebreide plattegrond, het interessante stoomdepot te bezoeken. Lees verder...