Op het juiste spoor met uw eigen VSM-stoomtrein!

Zakelijke arrangementen Fotoboek
Reis met uw relaties of personeel op het juiste spoor

Een dag de stoomtrein afhuren en met uw gezelschap terug in de warme ambiance van de spoortijd van toen. Een rit met de historische stoomtrein waarbij de chef-kok in de rijdende keuken een heerlijke lunch, high tea of een warm/koud buffet voor u klaarmaakt is al een belevenis op zich.

De stoomtrein rijdt op het traject Apeldoorn-Dieren met thema-arrangementen op enkele rijdagen (zie hiervoor onze rijdagenkalender):

  • De Spooktrein
  • De Kersttrein
  • De Sinterklaasexpress

Wilt u een foto impressie bekijken, klik dan op het fotoboek.

Heeft u interesse? Vraag dan hier geheel vrijblijvend informatie aan of reserveer direct uw stoomtrein.

 

De mooiste dag van uw leven Fotoboek
Vier uw huwelijk, verjaardag of bijzonder jubileum op de rails

Wilt u een onvergetelijk feest op een bijzondere locatie, neem uw gasten dan mee in de stoomtrein, voor een speciale rit. Het sfeervolle plaatje van het rustieke station van Beekbergen, de imposante locomotieven en de karakteristieke rijtuigen vormen een unieke achtergrond.

Er zijn talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld een ontvangst met champagne, of we serveren een lekkere kop koffie met een stuk bruidstaart of lekkere bonbon's. Wij verzorgen graag een feestlunch, high-tea of diner voor uw gasten.

Wilt u een foto impressie bekijken, klik dan op het fotoboek. Download hier hier onze brochure "Op Het Juiste Spoor", voor meer informatie.

Heeft u interesse? Vraag dan hier geheel vrijblijvend informatie aan of reserveer direct uw stoomtrein.

Heeft u interesse in het huren van onze stoomtrein? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan of reserveer direct uw stoomtrein. Lees verder...

- Gegevens onder voorbehoud -