NS-Station Apeldoorn

Het perron van de VSM-stoomtrein is te vinden tegenover het NS-station in Apeldoorn.

Navigatiesysteem:
P&R Parkeerplaats nabij NS-station
Laan van Mensenrechten
7331 VT Apeldoorn

Parkeertarieven Apeldoorn:

In Apeldoorn kunt u parkeren op de P&R-terrein (Q-park) naast het VSM perron aan de Laan van Mensenrechten (achterzijde van het station).

 

Museumstoomdepot BeekbergenMuseumstation Beekbergen

Het Museumstation is gelegen in het dorp Lieren, ruim een kilometer van Beekbergen. Beekbergen is de thuishaven van de VSM. In Beekbergen werkt de VSM aan een historisch verantwoord Museumstoomdepot. Er is van alles te zien, o.a.; een draaischijf, een kolenkraan en natuurlijk veel locomotieven en rijtuigen.

Navigatiesysteem:
Museumstation Beekbergen
Dorpstraat 140
7361 AZ Beekbergen

Openbaar Vervoer:
Vanaf station Dieren: Buslijn 43, richting Apeldoorn. Uitstap bij de bushalte Zonnehuis, Beekbergen. Hiervandaan is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar het Museumstoomdepot.
Vanaf station Apeldoorn: Buslijn 43, richting Arnhem. Uitstappen bij de bushalte Zonnehuis, Beekbergen. Hiervandaan is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar het Museumstation. Tevens vertrekt er vanaf station Apeldoorn een buurtbus naar Lieren. Uitstappen bij de bushalte Tullekensmolenweg. Hiervandaan is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het Museumstation.
Voor de dienstregeling van het openbaar vervoer adviseren wij te kijken op 9292ov.nl.

Auto:
Vanaf de A1: Afslag 20, Apeldoorn-Zuid, dan rechtsaf richting Beekbergen, volg dan het spoor aan de linkerkant zo goed mogelijk. Na het passeren van de overweg (in Lieren) gaat u op de eerstvolgende kruising rechtsaf. De (gratis) parkeerplaats van het depot vindt u na de eerstvolgende overweg aan de linkerkant naast het stationsgebouw.
Vanaf de A50: Afslag 23, Loenen, vervolgens direct richting Beekbergen, bij de T-kruising rechtsaf richting Lieren. U bereikt de VSM na ongeveer 2 kilometer alsmaar rechtdoor te rijden. U vindt de (gratis) parkeerplaats naast het oude stationsgebouw.


Grotere kaart weergeven

 

NS-Station Dieren

Het perron van de VSM-stoomtrein is te vinden tegenover het NS-station in Dieren.

Navigatiesysteem:
P&R Parkeerplaats nabij NS-station
Noorder Parallelweg
6951 AA Dieren

 

De overige stations (Halte Immenbergweg, Loenen en Eerbeek) zijn zo spoedig mogelijk ook hier te vinden.

Bezoekersinformatie: