Groene dienstregeling

De dienstregeling van de stoomtrein:

Tarieven

Voor 2019 gelden de volgende tarieven voor de stoomtrein:

- In de VSM trein en in het stationsgebouw in Beekbergen is het mogelijk om met PIN te betalen.
- In de trein is een rolstoellift aanwezig (niet te gebruiken in Eerbeek en Halte Immenbergweg).
- In de trein rijdt een restauratierijtuig mee.
- Bij alle stations is een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Kaartjes

Vooraf aanschaffen van kaarten voor de blauwe dienstregeling is niet noodzakelijk, dagkaarten kunt u daarentegen wel vooraf bestellen via onze online kaartjeswinkel. U kunt uw dagkaarten ook op de dag zelf bij de conducteur van de stoomtrein of op het stationsgebouw in Beekbergen kopen.

Parkeren

In Apeldoorn kunt u parkeren op de P&R-terrein (Q-park) naast het VSM perron aan de Laan van Mensenrechten (achterzijde van het station). Als VSM-reiziger betaalt u een gereduceerd tarief van €9,50. Bij de conducteur in de stoomtrein koopt u een uitrijkaart (waardebon), zolang de voorraad strekt.

  1. Bij het inrijden heeft u een bankpas nodig, na het invoeren van deze kaart gaat de boom open (u ontvangt geen parkeerbon).
  2. Bij het uitrijden houdt u eerst de waardekaart die u bij de VSM heeft gekocht voor de barcodelezer, op het scherm verschijnt een mededeling dat de korting is geaccepteerd. Vervolgens steekt u de door u gebruikte pas (waarmee u binnen bent gereden) in de kaartlezer, de boom gaat voor u open.
  3. Wilt u bij het uitrijden meer informatie, druk dan op de HELP-knop van de parkeerzuil. Bovenstaande instructie kunt u hier visueel terugkijken.
Bij de andere stations is er parkeergelegenheid op de openbare weg nabij het station (gratis).

Arrangementen

Beleef het Museumstation Beekbergen
     
Geniet van een Zondagse Lunch

 

- Gegevens onder voorbehoud -

Rijdagen


Mogelijke arrangementen

Tijdens de groene dienstregeling biedt de VSM het volgende arrangement aan:

Zondagse paaslunch

Zondagse paaslunchIn het Paasweekend rijdt de VSM met een stoomtrein over de Veluwe, in deze trein zal een origineel Wagon-Lits rijtuig uit 1927 meerijden. Tijdens deze reis over een deel van de spoorlijn tussen Apeldoorn en Dieren, kunt u in ons Wagon-Lits rijtuig genieten van een heerlijke lunch. Reserveren verplicht! Lees verder...

Beleef het Museumstation

Met stoom naar het MuseumstationReizen met de VSM betekent stappen in een andere wereld! Tijdens uw stoomreis krijgt u bij het Museumstation Beekbergen alle gelegenheid om, aan de hand van een uitgebreide plattegrond, het interessante stoomdepot te bezoeken. Lees verder...